Kontakt

Ambulancia sa nachádza v areáli bývalých kancelárii roľníckeho družstva. Pohodlné parkovanie je k dispozícii priamo pred ambulanciou. Z hlavnej cesty sa odbočí doľava (od Zvolena) alebo doprava (od B. Bystrice), tesne pred autobusovou zastávkou z ČSA ulice. Cesta smeruje na mierny kopec a po cca 250 metroch za lúkou na ľavej strane uvidíte areál spojených prízemných budov, kde sa nachádza Veterinárna ambulancia Sliač, plná adresa ul. ČSA 963/1810, 96231 Sliač, GPS 48.61301 N, 19.12958 E.

Ordinačné hodiny

Pacientom sa venujeme na základe telefonického objednania na čísle 0948 877 578) v pracovných dňoch od 8:00 do 17:00 hodiny v rámci ordinačných hodín. Popri prevencii (vakcinácie, odčervenie, čipovanie…) a časovo nenáročných zákrokoch a ochoreniach, pri ktorých sa Vám venujú väčšinou dvaja lekári, vykonávame aj plánované operácie a riešime ochorenia náročnejšie na diagnostiku (RTG, sono, laboratórne testy…). Preto je potrebné sa vopred telefonicky ozvať a dohodnúť si termín. Pomôžete nám tým pri organizácii práce a plynulom vybavení potrieb vašich miláčikov, ale pomôžete hlavne vašim štvornohým priateľom, ktorým sa tak dostane kvalitné vyšetrenie aj ošetrenie.

Ďakujeme za telefonický dohovor vopred. V prípade, že nedvíhame (napr. vyšetrujeme alebo operujeme), ozveme sa vám my neskôr.

MVDr. Richard Olajec, CertCAAPR
MVDr. Dávid Michalák
MVDr. Miroslav Raniak

E-mail: veterinarsliac@gmail.com

Veterinárna klinka Sliač na Facebooku